Avec 2 Nano sähköpöytä

(1 tuotearvio)

520,00  sis alv 24%

Avec 2 Nano sähköpöytä mattamustalla kannella, kahdella moottorilla, käsiohjain digitaalinäytöllä ja neljällä ohjelmoitavalla muistipaikalla

 

120x75120x75
HarmaaHarmaaMustaMustaValkoinenValkoinen
MustaMusta
Poista
 €
Tuotetunnus (SKU): avec-2-nano Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa:

Kuvaus

Avec 2 Nano sähköpöytä

Laadukas sähköpöytä mattamustalla kannella! Kaksi moottoria, neljä muistipaikkaa. Takuu 5 vuotta.

Musta nanoteknologiaan perustuva kansi:

 • 1200 x 750 mm
 • SUPERMATTA NANOPINTA
  Mullistava uutuus. FENIX NTM on innovatiivinen nanoteknologiaan perustuva, älykäs kalustepinnoite jota käytetään laminaatin tavoin.
  FENIX NTM on erittäin kestävä ja syvän mattamainen. Hyvä kulutuksen ja lämmön kestävyys. Yksi lukuisista FENIX NTM:n hämmästyttävistä ominaisuuksista on sormenjälkivapaus. Tavallisessa mustassa laminaatissa sormenjäljet näkyvät ärsyttävästi. Musta FENIX NTM hylkii sormenjälkiä. Sormenjäljet häviävät pinnasta nopeasti näkymättömiin!
  www.fenixforinteriors.com

Runko:

 • 2 moottoria
 • Rungon väri: valkoinen, harmaa ja musta.
 • Runko säädettävissä: 1115 mm – 1900 mm.
 • Nostovoima: 150 kg
 • Korkeuden säätö: 595 mm. – 1235 mm.
 • Ohjauspaneeli: digitaalinäyttö, 4 muistipaikkaa
 • Nopeus: 35 mm/s.
 • Paino: 29 kg.
 • Takuu: 5 vuotta.

Avec 2 Nano sähköpöytä

Lisätiedot

Paino50 kg
Mitat1250 × 850 × 450 cm
Kannen koko (cm)

120×75

Rungon väri

Harmaa, Musta, Valkoinen

Kannen väri

Musta

1 arvio tuotteelle Avec 2 Nano sähköpöytä

 1. Joel Yliluoma (varmistettu kirjoittaja)

  Tilausprosessi vähän pelotti, kun yrityksestä ei löytynyt netistä juuri muuta tietoa kuin sen itse tuottamaa, mutta pöytä saapui asianmukaisesti perille viiden arkipäivän kuluttua tilauksesta. Pöytä toimitettiin kahdessa paketissa, toinen niistä sisältää pöydän kannen ja toinen sisältää sen rungon, pitkulaisessa paketissa osina, jotka pitää koota.

  Kokoamisohjeet ovat riittävän selkeät. Mukana tulee tähän tarkoitukseen kuusiokoloavain, mutta itseltä pitää löytyä mitta, sekä ristipäinen riivimeisseli mielellään koneellisella ruuvinvääntimellä. Puiseen pöytälevyyn nimittäin joutuu kiinnittämään ~9 puuruuvia ilman, että siinä on ennestään niille ruuvinreikiä. Ohjeissa suositellaan ruuvinreikien esiporaamista, mutta onnistui koneellisella ruuvinvääntimellä ilmankin sitä. Pelkällä ruuvimeisselillä homma olisi saattanut tehdä tuskaa.

  Pöydän kokoamiseen on syytä varata kunnolla lattiapinta-alaa, mutta pärjäsin ilman sitäkin käyttäen ihan tavallista tornitietokonekoteloa ”pöytänä” jonka päällä tein kaiken. Lisäksi pöydän kääntäminen oikein päin kokoamisen jälkeen suositellaan tehtävän vähintään kahden henkilön voimin, mutta se onnistui yksinkin. Kaikenkaikkiaan kokoamiseen meni reilu tunti.

  Koottu pöytä on siistin näköinen ja helppokäyttöinen. Liikkuessaan ylös ja alas se on varsin hiljainen ja pehmeä-ääninen, hiljaisempi kuin esim. sähköhammasharja.

  Pöytä on melko raskas, ja vakaan tuntuinen. Vaikka se seisoo vain kahden varren varassa, varret ovat maksimikorkeudellaankin vakaan tuntuiset, ja varsien alla on pitkät ja vankat jalkavasteet. Jos pöytää yrittää keikuttaa istumakorkeudellaan, pöydällä (omalla jalallaan) seisova monitori pysyy melko vakaana. Jos samaa yrittää pöydän ollessa maksimikorkeudessaan, heiluminen on selkeästi huomattavampaa, mutta epävakaalta se ei kuitenkaan tunnu.

  Pöly mustalla pinnalla erottuu erittäin selvästi, mikä hieman heikentää elämystä. Vesiroiskeet ovat helposti pyyhittävissä pois eivätkä jätä jälkiä, mutta esim. kahvitahrat mukin pohjista on vaikeampi saada häivytettyä, joten sellaisia kannattaa välttää. Toistaiseksi (yhden päivän käytön jälkeen) olen erittäin tyytyväinen ostokseeni.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...